Patelnie stalowe - nieprzywierające

ilość znalezionych towarów: 30
Patelnie nieprzywierające to patelnie z powłoką, te najlepsze to te posiadające korpus ze stali nierdzewnej.
Są to patelnie dedykowane smażeniu delikatnych potraw z jajek, mięsa drobiowego lub dań rybnych.
Trzeba o nie trochę bardziej zadbać niż o klasyczną patelnię ze stali nierdzewnej, aby nie uszkodzić powłoki.
Dlatego warto mieć w swojej kuchni dwie patelnie - patelnię do ostrego smażenia mięs czerwonych - wtedy postaw na patelnię
ze stali nierdzewnej bez powłoki lub patelnię żeliwną, a jako drugą, do potraw nie wymagających długiego smażenia oraz ostrego
ognia pod patelnią, wybierz stalową patelnię nieprzywierającą.

 

Document
IdoSell Shop - Prawdziwe Opinie Klientów
5.00 / 5.00 (2 opinie)
pixel
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij