Patelnie do steków i mięsa - indukcja i gaz

ilość znalezionych towarów: 100
Klasyczna patelnia do steków to model z żeliwa z rowkowaniem, do gromadzenia się spływającego tłuszczu, lecz równie dobre do smażenia mięsa okazują się płaskie patelnie, pod warunkiem że mają grube dno i sporą masę do akumulacji ciepła. W naszej ofercie jest zarówno typowa patelnia do smażenia steków typu grill, jak i bardziej uniwersalne płaskie patelnie do mięsa, na których równie dobrze możemy usmażyć kawałek wołowiny, schabu czy karkówki jak i filet z łososia, a nawet jajko. Wszystkie proponowane modele patelni są bez powłok, gdyż takie najlepiej nadają się do mocnego smażenia oraz są przystosowanie do pracy zarówno na kuchenkach indukcyjnych jak i gazowych. Smażąc pyszne steki na takiej patelni pamiętajmy, że sukces smażenia zależy od kilku czynników, a patelnia której używamy jest tylko jednym z nich. Oprócz tego kluczowa jest temperatura i czas smażenia, a to uzależnione jest od naszych umiejętności i kontroli poziomu mocy palnika - zwłaszcza przy obsmażania mięsa na indukcji.
12
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel