Szczypce kuchenne do mięsa i ryb
Praktyczne szczypce kuchenne wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej do wielu różnych zastosowań to podstawowe wyposażenie każdej kuchni. Znajdziecie tu klasyczne szczypce do mięsa, używane do jego obracania podczas smażenia m.in. schabowych, rolad, bitek wołowych, czy obsmażania karkówki. Jak również specjalistyczne szczypce kierowane do smażenia i serwowania ryb czy delikatnych dań rybnych.
W naszej ofercie szczypce w całości wykonane ze stali nierdzewnej lub z końcówkami zabezpieczonymi silikonem - idealne do naczyń z delikatną i łatwą do zadrapania powłoką.
Dodaj do porównania
Szczypce do mięsa Elevate Joseph Joseph

89,00 zł
silikonowe wykończenie nie niszczy patelni
Dodaj do porównania
Promocja
Szczypce kuchenne do ryby Cuisipro

89,00 zł99,90 zł
bezpieczne i łatwe smażenie i serwowanie ryb