ilość znalezionych towarów: 59

 

SMAŻENIE & ZAPIEKANIE
PATELNIE ŻELIWNE I STALOWE LE CREUSET
 
Francuskie patelnie żeliwne Le Creuset (emaliowane) - to uniwersalne patelnie do smażenia, obsmażania i zapiekania. W ofercie również żeliwne patelnie grillowe i grille.
Ofertę Le Creuset uzupełniają najwyższej jakości patelnie ze stali nierdzewnej, 3-warstwowe z rdzeniem z aluminium - to seria 3-ply i 3-plu Plus. Wszystkie patelnie przeznaczone są do wszystkich rodzajów kuchenek, w tym do indukcji.
Wybierając tą idealną dla nas, pamiętajmy, że żeliwo Le Creuset jest tym najbardziej znanym, cenionym i popularnym, spośród wszystkich rodzajów patelni z żeliwa na świecie. Tutaj nie musimy obawiać się o ich jakość, bo po prostu lepszych już nie ma. Co do samych patelni to można je podzielić na dwie grupy: patelnie emaliowane czyli wykonane z kolorowego żeliwa oraz te nierdzewne. Oba typy patelni Le Creuset są doskonałym wyborem, jednak różni je kilka czynników. Te nierdzewne są kierowane raczej dla bardziej doświadczonych i świadomych użytkowników kuchennego sprzętu i wyposażenia. Natomiast patelnie z kolorowej emalii są praktycznie dla wszystkich, to po prostu doskonałe naczynia do smażenia.

Szczególnej uwadze polecamy duże żeliwne patelnie z pokrywą - niezwykle uniwersalne i ... piękne.
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel