ilość znalezionych towarów: 3

 

SPECJALISTA Do CIENKICH PLASTRÓW
NÓŻ DO ŁOSOSIA

nóż do łososia

 Specjalistyczny nóż o bardzo długim ostrzu to nóż do krojenia łososia.
Pozwala on wykroić z fileta łososia równe, cieniutkie plastry, które można później użyć do kanapek, do marynowania,
jak również do przygotowania tatara i sushi.
Noże niemieckiej firmy Wüsthof posiadają ostrze z dodatkowymi wgłębieniami, które tworzą swego rodzaju kieszonki z powietrzem
zapobiegające przywieraniu ostrza do ryby, a to z kolei ułatwia krojenie cienkich jak papier plastrów.
Jeśli więc chcemy wygodnie i szybko obrabiać ten doskonały w smaku gatunek ryby, powinniśmy zaopatrzyć się taki typ specjalistycznego
noża do łososia.

 

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel