ilość znalezionych towarów: 18
AZJATYCKIE NOŻE SZEFA KUCHNI
NOŻE SANTOKU

dobry nóż Santoku

 

Poważny nóż z tego Santoku.
Tak naprawdę to nóż szefa kuchni pomieszany z tasakiem. Dlatego jest to kuchenny nóż bardzo wszechstronny.
Nóż Santoku to szerokie, duże ostrze o charakterystycznym kształcie łączący zalety noża chińskiego
z zachodnim nożem szefa kuchni. Nożem Santoku pokroimy wszystko.
Taki nóż sprawnie poszatkuje kapustę, szybko i bez trudu przedrze się przez twarde warzywa korzeniowe,
marchew w paski - nie ma sprawy, ziemniaki w kostkę - proszę bardzo!
To także doskonały nóż do mięsa, potniemy nim kawałek wołowiny na gulasz, drób podzielimy na porcje,
a rybę filetujemy w kilka małych chwil. Szatkowanie, krojenie i siekanie nożom Santoku nie jest straszne.
To również idealny kompan tych, którzy cenią sobie azjatycką kuchnię pełną warzyw, przypraw
i różnorodnych produktów wymagających szybkiego, ostrego i solidnego noża.

 

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel