ilość znalezionych towarów: 54
 
AKCESORIA I PRZYBORY DO MIĘSA
także DROBIU I RYB
 
Zebraliśmy tu wszystkie narzędzia i przydatne akcesoria służące do obróbki surowego mięsa i przygotowania dań mięsnych. Do najważniejszych i najbardziej znanych przyborów do mięsa bez wątpienia należy tłuczek do mięsa. W naszej ofercie z ciekawszych tłuczków kuchennych znalazły się m.in. klasyczny tłuczek do mięsa ze stali nierdzewnej wyposażony w tasak, jak również wielofunkcyjny tłuczek do mięsa Joseph Joseph. Drugim narzędziem, które kojarzy się natychmiast z obróbką i krojeniem mięsa jest tasak kuchenny. W ofercie Portform znajdziecie tasaki najlepszych niemieckich firm: tasaki do mięsa Wüsthof i tasaki kuchenne Zwilling. Wśród narzędzi do mięsa ważne miejsce zajmuje także maszynka do mielenia mięsa - u nas to klasyczna, ręczna maszynka do mięsa Gefu, która mimo elektrycznych sprzętów tego typu, nadal cieszy się dużą popularnością. Akcesoria do mięsa mają też swoje bestsellery, do takich należy uchwyt do krojenia pieczeni Küchenprofi, zestaw do przygotowywania rolad Gefu z klasycznymi spinaczami do mięsa, oraz praska do hamburgerów od Sagaform. Wszystkie te narzędzia kuchenne mają nam pomóc w jego przygotowaniu, tłuczek do mięsa pomoże rozbić każdy rodzaj mięsa na dowolną grubość, ruszty pozwolą umieścić mięso w piekarniku tak, aby wytapiający się tłuszcz skapywał do brytfanny, nożyczki do drobiu z łatwością rozprawią się z pokrojeniem drobiu na ulubione kawałki - piersi, nóżki, skrzydełka, specjalny termometr do mięsa zadba o idealną temperaturę pieczenia każdego mięsa, sznurek kuchenny pomoże związać kurczaka napełnionego ziołami, cytryną, czy kaczkę z jabłkami, natomiast uchwyt do mięsa pozwoli pokroić je podczas serwowania w równe plastry.
Znajdziecie tu również stojak do grillowania kurczaka w pionie, a nawet skrobak do rybich łusek. Wszystkie te przybory ułatwiają pracę z mięsem zarówno czerwonym, drobiowym, a również z rybą - jego obróbkę zarówno przed smażeniem, podczas przygotowywania, jak i jego serwowania.



Akcesoria i przyrządy do mięsa to przede wszystkim sprawne rozbijanie, krojenie, porcjowanie mięsa surowego; aby je zapiekać, dusić i smażyć zapraszamy po patelnie - kategoria PATELNIE i BRYTFANNY, które również znajdują się w naszej ofercie. W temacie mięs, pieczeni i steków zapraszamy również do noży, mamy noże dedykowane mięsom i wędliną, jak również specjalne zestawy noży do steków oraz sztućce do serwowania mięsa.

 

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel