Wielkanocny stół 2012.


WIELKANOC
- okazją spotkań przy świątecznym stole.


Jaki powinien być ten wielkanocny stół? Z pewnością elegancki, odświętny, ale przede wszystkim kolorowy i radosny.
Z pewniścią pojawią się na nim kolorowe sałatki, wiosenne nowalijki, malowane pisanki i lukrowane, wielkanocne baby.
Na czym podać te smakołyki?
Tej wiosny Portform poleca eleganckie i niezwykle praktyczne obrotowe tace z półmiskami Kameleon.
Zestawy te to zbiór wielu możliwości. Bazą jest duża taca, wykonana z litego drewna, dodatkiem do niej są większe i mniejsze
ceramiczne półmiski. Zarówno samą tacę, jak i z kompletem półmisków, można wykorzystać na wiele sposobów.
Możemy na nich serwować wielkanocne przekąski, np. faszerowane jajka, szynki, wędliny, sałatki.
Na obrotowej tacy, jak na dużej paterze do ciast, może stanąć wielkanocna, drożdżowa baba otoczona innymi słodkościami.

Sprawdź, który zestaw byłby najlepszy dla Ciebie:



Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel